atelier t(w)o architects

Gaharu Townhouse

Jakarta, Indonesia
2017

Townhouses at Gaharu are designed as luxurious townhouse at southern part of Jakarta-offering an urban lifestyle for young executives and yuppies at Jakarta metropolitan. This four storey townhouse is developed as a compact yet luxurious house. The service area is divided at the semi basement level and roof slab. The ground level is equipped with compact landscape and swimming pool. The double storey void at the main area offering a spacious living room, arousing luxurious ambiance. The units are designed as recurring volume which emphasize the privacy quality of each unit. Modern geometries are composed in a way that promote this privacy quality in elegant manner. Various material are incorporated to enhance the luxurious yet warm ambiance.